Tuesday, 22 May 2012

not in a good condition...

Assalamualaikum u allz....
hari nie aku aku blik awl ...
u know y??
ari ni smthng happen at me...
da la tgh exam blh plak mcm2 yg trjd...
ok forget about tht...

hmmm..mst u allz hppy sbbnye da nk mula ctikn bg stdnt...
aku pun trut hppy..wink3...:)
tp cuti ttp ad kelas...xpe2 taun nie je...:)

i miss my prince...
tp skrg da lain...we all da xbrpe nk rpt...
sbb pea erk??ntah la aku sndri pun xtau...mybe slh aku jgak kot...haha...
b.t.wy i want you to know my prince tht i love you so much...
tq da jge sy...:) <3

Saturday, 31 March 2012

baik sangat ke??

Assalamualaikum....

ai u allz...ape erk yg korng buat cuti2 nie...
untung la korng dpt relax cuti2 nie...
putri??haa putri ari ni ad klas bio..
biasa la..thun ni da spm..so putri kne la brkorban
skit...nk result elokkn..
heee...

putri xtau nk story sal ape today....
fkir pnye fkir...putri dpt 1 tjuk nk stry...

putri xfhm knpe bila kte buat baik org kate,
buat jht pun org mngta...*klu da jht mmg la org mngtekn..
hehe,...
perlu ke nk mngte sal org lain sdgkn diri sndri xtrjgekn??
putri slalu jge kne,but buat xtau je la...sbbnye klu dfkirkn
nt putri sndri yg tnsion...
so,is better putri diam...
hope u allz jgn slalu nk mngte org lain...
*fkir la mne yg lbh baik...:)



Tuesday, 28 February 2012

TAK PERCAYA

assalamualaikum.....
hai u all..mcm aku xcye la...nk tau knpe??
bdak yg aku sngka adik blh ske kt aku...
aduyai ni sume slh aku sbb trlalu rpt dgn dia...
tp aku xtau cite nie  btul atau tdk..
tp dia ad citer dkt mber aku wktu kem `pngawas 
mggu lpas..lgpun mcm xlogik la dia nk suke aku bru je msre dlm 2 3 hari
tup tup da ske..haha
klkar la plak aku rsa...
tp aku nmpak la prubahan dia...

aku ingt lg mse kt kem..aku suh dia amik air,dia amikkn...
pas 2 aku pnjm pnggm dia,dia bg pnjm...
hmmm...aku just blh anggp dia sbgai adik je...
mse dlm bas,wktu aku tdur
dia tbe2 kjutkn aku...
wahh sweeeetttt la...
so aku kne tau dr dia sndri yg dia suke aku
bkn dr org lain,sbb mybe dia main2...:)

Wednesday, 1 February 2012

school,tuisyen n holiday....^_^

   assalamualaikum....
        
hai u allz..da lme aku xupdate  blog aku...sorry u allz...bkn ape bz la dgn tuisyen n hmwrk..wahh mcm xprcye je taun ni aku da form 5...OMG da jd senior at school...blh dktekn evredy ad tuisyen...so tired laaa....first week school pun da ad tuieyen...wahh my teca brsemangat btol..huhu...
ok..ptg td aku n mber aku hias class..tp dr ptg smlm kmi hias...sbbnye my class teca ckp dia nk tgk prubhan dlm class...huh mmg btul2 pnt laaa...tp ape blh buat...kne jlnkn tugas jgak la...alhamdulillah hasilnye mmg ok la...tq la to ayu,sue,shera n ezat yg sme2 jlnkn tugas ok...aku hrgai korng la wlaupun hmwrk bnyk...


last weekend aku ngn fmly g jln2 kt kuantan...mklumla cuti smgu kn..kitakn 1 malaysia...so kne la adil klu bab cuti2 nie...and stdent pun happy...tp nt ad sekolah ganti la plak...:( ehh3....aku bkn nk stry sal entry2 sdih nie..ok aku ad la snap pic kt tc(telu cempedak)
hope korng enjoy tgk pic yg xsberapa ni ok...:) 




 ni wktu aku ngn ank spupu aku...mohamad izwan shaqir...love u dear..:)







so...to je la yg aku snap...sory la pic xok...