Friday, 7 October 2011

presure!!!!

hari nie mcm2 jd...ad someone gurl nie jmpe aku...dia ckp aku xpuas hti dgn dia....yup mmg xpuas hati...sape xskit hati....ermmm tp sbr je la...aku xlrt nk bls pea yg dia ckp sbbnye aku xsht hri ni,...so dia blh la hepi sbb hri ni dia da mng..k.long ckp buat xkesah je sbbnye npe nk cri psal sdgkn mslh 2 dia yg cri..huhuhuhu.....tq ye k.long ats nsht 2..k.ngh akn dgr..hehehe....syg la k.long...ptg td ad klas biologi..huh tnsion gler la...bsk pg ad lg..then isnn n slase ad lg..haha mau pcah kple otk aku mcm ni...tp nk uat mcm ne ckgu nk hbskn topic yg xhbs bljr lg...ermmmmm..ha da mrepek da aku ni...huhuhuhu....brblik dr topic asl td..ha...aku pun da png..hahaha...npe ea gurl 2 buat boy 2 mcm 2...ksian la kt boy 2..evryday boy 2 ingt tht gurl..ptotnye gurl 2 kne la jge boy 2...hurmmm....mcm2 l;a khdupn skrg nie..aku hrp boy 2 akn tbah k...sbbnye da bnyk mslh yg dia ad..xpe boy..sy slalu ad dsisi awk..(euwww jiwang la plak..hahhaa...)
so aku hrp korg brbek la..jgn nk gdoh2..4 tht gurl aku xcr mslh dgn ko just mcm xfair ko tnglkn boy 2 sdgkn aku da lpskn dia untk ko wlaupn aku derita..pk la k...hurmm....k la time 2 rest...bsk mlm ad bbq dgn mber2...so time 2 enjoy!!!!!huhuhu....^_^
ha...nie mber aku yg trsyg...nme die suhainaliza....best lyn dia...hepi dpt mber cm dia...tp stu je..jgn buat dia skit hti...
syg k.long...:)

Wednesday, 5 October 2011

hEp, HePI n HePI

hye...:)...hari nie mood aku ok da skit tp sdh ttap ad..evryday dia contact aku..hepi la jgak..and dpt jgk la hlg ksdhn..pg td kt sek adk(zati) tnye npe aku mcm xlyn dia..huhu sory la adk..k.ngh xad mood sbb rndukn a.ngh sgt..huhu...hope adk jgn mrh...pg td jgk bnyk yg aku gosip dgn Mrs.Bai...huhuhu..mmg best la gosip dgn dia....hari nie mcm2 yg trjadi...td pg ckgu aku ad mrh dkt bdak laki sbb time ckgu explain diorg borak..sian jgk kt diorg tp nk buat mcm mana slh diorg sndri..aku hrp korg brubh ok...

Tuesday, 4 October 2011

si dia kembali

  1. td aku dpt pngln drpd Mr.Z...hepi sgt2 sbbnye da lme tgu dia call pas gdoh hri 2..sbbnye dia ckp dia xkn call aku lg....tp aku brnsib bek sbbnye dia still nk cntct aku..so dia still nk ok la ngn aku..huhuhu...hepi sgt...(lg hrpi klu dia jd mlik aku sepenuhnye).....xsngka yg dia nk call...hrp kgmbiraan aku nie akn brterusan...tq 4 my frenz da bg smngt ok...syg korng..n 4 tht boy sy lg hepi klu awk trime sy...:)

sedih...rindukan dia....

hari nie first day aku buat blog...sblm nie nk buat tp xad mse..hurmm...mcm2 yg aku nk share kt blog da pnt dgn sume nie....first aku ad kenal sorg mmat nie...aku xsngka yg dia akn jd mlik aku...so aku pun hppy n trime dia....tau2 dia ad someone yg dia syg..aku btol2 sdih...smpai skrg aku still tgu dia lg kn..ermmm so idiot la tgu org yg xcare sal aku..sdh sgt....ad someone yg nk aku ,tp aku xnk sbb aku nk dia..emmm....hope dia tau yg aku btol2 tgh derita...skitnye la hati aku nie....


p/s sy untk awk.....sy rndukn awk..sy hrp awk akn sdr tntg prsaan sy dkt awk..sy rndu awk...:(