Saturday, 15 October 2011

kebahagian yg dihrpkn hancur

aku xkuat nk lalui sume ni tnpa dia..dia hepi dsmpng yg trsyg tp aku??trkontang kanting tnpa dia..mcm mne aku nk truskn hdup ni..aku sdh sgt2 aku syg dia sgt2..trlalu sygkn dia..aku tau aku bkn yg trbaik untuk dia tp pk la aku da trlalu bnyk krbnkn mcm2 untuk dia..prsaan aku..aku sdh..aku nk prgi dr tmpt ni supya aku dpt hlngkn sgle tknn hdup aku..aku btol2 xlrt..npe msti aku yg hdpi..knpe aku....ini ke yg dnmekn tkdr??wlaupn aku da crita sume nikt kwn2 aku tp xgune...lg mnmbhkn ksdhn aku..aku xlrt..aku rndu dia..stiap mse..bkn sng aku nk lupekn dia...ya allah trlalu brt untuk aku tnggung sume ni...nape aku yg tnggung...aku hrp dia akn trus bhgia dgn insan yg dia syg....wlaupn aku deruta dgn sume ni...

Friday, 14 October 2011

hujan...

ptg nie hujan je...sme sprti aku yg sdg ksdhn..ermmm...aku trkejut bila dpt tau yg diorg couple...sdh sgt hati nie..ari 2 ckp lain..n now ckp lain..mmg aku mrh sgt2..xpnh hati aku skit mcm nie..hope u all hepi ats pndritaan aku..n mybe aku xkn cari korg..korg pergi la dr hdup aku..aku da xlrt..aku sdh sgt2..smpai hati ko buat aku mcm nie..ko tipu aku...korg hepi la ye..aku gmbre tgk ble ko da hepi..tq 4 evrythng..antra ko n aku da brakhr...slmt tnggl...

Thursday, 13 October 2011

penat dengan sume nie.....

mesti korng bengng kn..evryday aku post tntg ksdhn aku..tp nk buat mcm ne aku btol2 tgh sdh..trlalu sdh..da xlrt aku nk tnggung sume nie..aku hnya brsbr,brsbr n trus brsbr...sume ni xkn trjd lg..mybe dia da bhgia dgn insan yg trsyg..tp aku x..merana ats kbhgiaannye..da 3hari dia xtpn aku msg aku..aku sdh sgt2..cube ckp klu da xske or xnk cnct ckp..jgn buat aku trtnggu2..aku sdh sgt2..stiap mse ingtkn dia..da pnt nk ngis sbb dia..trlalu pnt..dkt sape lg aku nk cstry..aku xtau nk stry kt sape...aku just pndm je bnda nie...aku syg dia..rndu dia..trlalu rndu n syg kn dia..ermmm sumenye mybe akn brakhr..aku sdh..aku xlrtttt.....klu tuhan nk amik nyawa aku,amik la..aku da btol2 xlrt..aku tahu ni ujian untk aku..tp srius....aku btol2 xlrt..da pnt dgn sume nie....:(

sad sad n sad!!!!!!

setiap kali bgn pagi msti tringt kn dia..ermm sdh sgt2...evryday nmpk muka dia..aku btol2 xlrt..evrytime ingt dia..aku hnya mndoakn kbhgiaan dia...nape msti aku ingtk org yg xprnh nk hrgai aku..yg xpk tntg aku..i hate it so much!!!!td jwb exam tbe2 tringtkn dia..cpat2 aku hlngkn prsaan 2,tp skjp je hlng xlme lpas 2 dtg blik..huh pnt btol aku mcm nie..btw hope dia akn bhgia dgn yg trsyg..n mybe aku xkn cri dia lg..n mybe msg ph td msg yg trakhr aku untk dia..take care my love...miss u so much...:(

Tuesday, 11 October 2011

hari nie mcm2 yg jd kt sek..huhuhu...ad mber aku gado..hahaha...mcm xcaye tp nie antra boy ngn gurl..hurmm rugi btol aku xtgk sbb wktu 2 aku ad hal..rugi3..hahaha...truk tol aku..ptotnye aku mrh bkn lg nk tgk..hahaha...haa ari khms da exam tp nsb bek just exam bm huh slmt aku..aku bkn ready lg nk exam sbbnye mls nk stdy hehehe...trukkn aku nie..huhuhu..tp stkt nie alhamdulillah la aku stdy sumenye msok..huhuhu...kire ok la 2 kn..n pg td kt sek ad la buat expriment fzik..huh mmg best la wlaupn smple..aku pnye la tiup bnyk kali tp xjd2..bile aku da geram sgt2 aku tnye ckgu cara yg btol then ble ckgu tnjukkn aku try buat..pas 2 jadi..wahhhh seronok la plak..hehehe...mcm2 ragam mbe2 aku yg buat 2 hepi sgt la weyh..smpai trgelak2 ktorg buat..huhu...klu aku bwk kamera td msti best..huhu..dlm kul 2lbh reca bio dtg klas ckp klas btal..haha..ape lg hepi sakan la dak2 bio..huhu..sbbnye bnda 2 la yg diorg hrapkn..hihihi..trnsuk aku..huhuhu...skurang2nye aku dpt la stdy sndri...haa da trlalu lme aku mbebel nie..hihihi..biasa la blog aku,so ske hati aku la nk post pe..tol ark??huhuhu..k la time 2 stdy...:)

Monday, 10 October 2011

penat!!!!

aku hari nie keje tdo je kt sek..xtau la npe..mybe sbb mlm td buat bbq..huh mmg pnt gila la...aku rasa xpnh aku ngtok smpai mcm nie dkt sek..hahaha....nsb bek td klas bio btl..so aku blh la relax skit..aku relax je..bkn tdo pun..huhuhu...arghhh mgu nie da exam..ape pun xstdy lg..huh tkot btol la..tension3...so now time  4 stdy..bye...:)


tbe2 rndukn s dia..arghhh sdh2..hope s dia sht2 n hepi slalu...btw miss him so much...:)